CV TOESTELLEN

Is u CV-Ketel/Combiketel er ook weer klaar voor?

ONDERHOUD CV TOESTEL

CV-ketel/Combiketel onderhoud

Uw wooncomfort is belangrijk. De CV-ketel/Combiketel speelt daarbij een belangrijke rol. De CV-ketel zorgt ervoor dat uw woning verwarmd wordt. De combinketel zorgt er naast het verwarmen van uw woning ook nog voor dat u heerlijk warm kunt douchen.

Regelmatig CV-ketel/combiketel onderhoud is belangrijk
Comfort mag echter nooit ten koste gaan van veiligheid of energieverbruik. Daarom is een periodieke controle noodzakelijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen en een langere levensduur. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw CV-ketel/combiketel veilig is. Een ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw ketel tijdens het onderhoud ook optimaal afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Regelmatig onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren.

Waarom regelmatig CV-ketel/combiketel onderhoud:

  • Minder kans op storing aan uw ketel
  • Langere levensduur van uw ketel
  • Zuiniger stoken
  • Veiliger

NIEUWE KETEL PLAATSEN

Een nieuwe CV-ketel is een grote investering. Een juiste keuze is daarom belangrijk. U beslist namelijk voor een aanzienlijke periode over het warmte- en warmwatercomfort in uw huis.

Welke CV-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, grootte van het huis, enz.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom maken wij bij voorkeur gebruik van Intergas CV-ketels, dit omdat deze ketels kwalitatief zeer goed zijn, en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn deze ketels zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud.

Wij hebben altijd een ruime voorraad nieuwe CV-ketels zodat als uw huidige CV-ketel het begeeft wij dezelfde dag nog een nieuwe kunnen plaatsen.